Kesäretki 18.7.2015


 
 
 
KESÄRETKI VUOKATTIIN LA 18.7.2015

 

Koko päivän kesäretkelle startataan aamusta n. klo 7.00 pysäkeiltä, jotka määräytyvät lähtijöiden mukaan. Kotimatka alkaa noin klo 17.00.

 

Vuokatin palveluihin kannattaa tutustua joetukäteenwww.angrybirdsvuokatti.fi ,  www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/, www.vuokattisport.fi ,jotta saa kaiken irti matkasta.

Angry Birds Activity Park VuokattiKatinKullan monipuolinen kylpylä


Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Pienille on lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Kuntoaan hoitaville tiedoksi: kylpylästä löytyy myös 25-metrinen kuntouima-allas, joka on syvyydeltään kauttaaltaan 130 cm.

Katinkullan hyvinvointiosasto
HarmonySpassahemmottelet itseäsi. Hoida lihaksiasi hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen tai nauti vartalo- ja kasvohoidoista. Hoidot kannattaa varata jo ennen loman alkua.
 


 

Perhelippu (2 aik.+1–2 lasta) 48 €

Hinnat aikuiset 18 €, lapset 4-14 v. 12 €, lapset alle 4 v. ilmaiseksi.

 

Jäsenille kyyti on ilmainen.  Ei jäsen: Aikuinen 25 €, lapset aikuisen mukana ilmaiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä Pekka Rauhalalle p. 044 548 3698  su 28.6. mennessä. Viestiin nimi, merk. jos alle 4 vuotiaita ja mihin osallistuu AB ja/tai KK.

 

Lähtijöille tiedotetaan lähempänä matkaa aikatauluista sekä ei jäsenille laitetaan  laskut.

Jäsenillä on etusija matkalle, jos ilmoittautumisia tulee enemmälti.

 

Lähdetään yhdessä viettämään rentouttava ja hauska reissu! 

Kommentit